luni, 10 octombrie 2011

Gri metalic şi alb la interior




Această minunată vilă cu două etaje din Barcelona, recondiţionată şi amenajată de architectul Joan Arnau Farras, de la studioul de arhitectură 5:00 a.m. pare ruptă din scenografia unui film. Nivelul inferior al locuinţei a fost decompartimentat iar spaţiul astfel câştigat, pe lângă lumina naturală pe care o primeşte de la exterior a fost deschis şi de albul în care sunt vopsiţi pereţii. Griul metalic, prezent de-a lungul aceluiaşi nivel, dă unitate şi contrabalansează puritatea albului. La etaj, detaliile în nuanţe puternice dau dinamism celor două dormitoare, băii şi unui mic birou.
















Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie