joi, 28 februarie 2013

Amenajarea unui spațiu de 39 m²




Cei de la Clifton Leung Design Workshop au amenajat acest studio de 39 m² din Wampoa Garden, Hong Kong, China în așa fel încât spațiul destul de restrâns să fie exploatat la maxim.  


Încăperea este decorată în lini minimaliste și în culori sterșe pentru a nu încărca vizual spațiul. În plus, designerul a separat principalele zone printr-o usă glisantă dar și prin finisaje diferite. În living și sufragerie s-au folosit plăci ceramice pe când în dormitor parchetul.  




  Soluția găsită de proprietar și designer pentru a maximiza spațiul de depozitare a fost mobilierul încorporat. Multe din ideile și soluțiile de amenajare din această mică locuință sunt numai bune de furat și pus în practică în micile apartamente de la noi. 























Via: Freshome

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie