Casa de vacanță a devenit locuință permanentă pentru o familie din Suedia


casa de vacanta a devenit locuinta permanenta pentru o familie din Suedia

Linn și Ola și-au dorit întotdeauna să trăiască la țară, departe de agitația orașului. Când s-a născut primul lor copil au cumpărat această casă de vacanță într-un sătuc la malul mării  și în scurt timp s-au mutat permanent în ea. 


Amenajarea în alb, plină de textile și finisaje naturale transformă interiorul în unul primitor și surprinzător de călduros pentru o amenajare scandinavă monocromatică. 


bucatarie alba, rustic scandinava

Copiii familiei sunt cei mai norocoși, ei au la dispoziție un dormitor, o baie numai a lor și o cameră de joacă echipată cu tot ce și-ar putea dori. 

camera de joaca pentru copii cu bucatarie de jucarie

dormitor scandinav in alb


birou la mansarda

hol alb de intrare in casa


casa rosie

Foto: Tommy Durath / House of pictures Via: BoligPluss

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie