creeaza-ti-propria-poveste-si-asterne-o-pe-scaunele-din-casa-ta

Creează-ți propria poveste și așterne-o pe scaunele din casa ta

 
Atunci când investești în mediul care te înconjoară și ai grijă că acesta să reflecte cine ești și cum îți place să trăiești, te vei bucura de confortul unui cămin autentic. Însă de multe ori, ceea ce îți dorești și visezi nu este disponibil pe piață. Ce faci? 

Ei bine, îți îndrepți atenția spre artiști și designeri. Ei îți vor prelua ideile și dorințele tale și le vor transpune în interiorul casei tale în așa fel încât personalitatea ta să fie pe primul loc. Designerii de la Ivy House facilitează exprimarea individualității tale prin scaune personalizate, în colecții limitate sau produse unicat. 

 

 

Povești și amintiri țesute în scaun

 
Împreună cu Ivy House și imaginația ta, dați viață scaunelor – până acum niște piese banale de mobilier. Care este procesul? Simplu, tu decizi ce model de scaun îți dorești (culoarea și tipul scheletului, nuanța tapițeriei, etc.) iar grafica de pe spătar o aduci de acasă ori o discuți împreună cu designerii Ivy House. Tot ei o vor imprima apoi în tapițeria scaunului.
 

 
De la opere de artă faimoase, culori și forme inedite, modele geometrice și abstracte, până la fotografii cu copiii și familia ta, toate se pot imprima în tapițerie. Astfel, un scaun devine mai mult decât o simplă piesă de mobilier, el definește spațiul care îl va găzdui și subliniază personalitatea proprietarului.
 

O piesă de mobilier unică cu materiale de calitate

 
Scaunele realizate de Ivy House nu se vor regăsi în alt cămin, conceptul unic aduce la tine acasă un stil personal puternic și autentic.
 

 
În plus, materialele de calitate garantează rezistența estetică în timp. Vopselele protejează lemnul de fag, iar catifeaua, mătasea sau postavul se împletesc cromatic cu printul ales de tine.  Acesta din urmă se imprimă direct în țesătură cu cerneală certificată OEKO-TEX.
 

 
Dacă îți dorești și alte piese de mobilier personalizate sau mai multe detalii despre scaunele personalizate, îi puteți contacta pe cei de la Ivy House aici → sau pe pagina lor de Facebook →
 

  1. Am optat pentru scaunul printat cu autoturismul preferat al fiului meu ,colectionar de machete CMS.
    Bravo IVY,ai deschis drumul spre noi colectii.
    Simona

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful