Scaunul efervescentCreat de designerul Marcel Wanders pentru Magis, Sparkling Chair este un scaun de plastic conceput printr-un proces comun fabricării de PET-uri.

 Dacă te uiţi atent vei vedea că picioarele lui au forma unor sticle de apă minerală. Va fi lansat la Milan Design Week. Via.

6 comentarii

 1. Buna , Ma numesc Bitu Mihai si am blogul www.niceblogger.ro . Tin sa te felicit pentru calificarea in etapa a doua a concursului RoBlogFest 2010 si as vrea sa iti propun un schimb de voturi. Tu ma votezi la sectiunea "Blog sub 18 ani" folosind link-ul - http://roblogfest.ro/competition/2738c5ea48fcb43603d2f3a6b9ee9546/ , iar eu am sa te votez la sectiunea la care ai reusit sa te califici. Astept raspunsul tau aici : http://www.niceblogger.ro/2010/03/11/ce-astept-de-la-roblogfest-2010/#comment-1896 Multumesc pentru timpul acordat !

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur ca aud ca te-ai calificat in etapa a doua a concursului RoBlogFest!! Imi plac articolele tale sunt foarte interesante si originale!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu inteleg de ce "efervescent", sry

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru ca: numele scaunului in engleza este Sparkling Chair, se traduce prin scaun efervescent, apoi pentru ca picioarele lui arata ca si PET-urile de apa minerala carbogazoasa care este efervescenta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu-mi trebuia o traducere. Ceea ce este deranjant este sa traduci comentariile designerilor de interioare, sau cele de pe siteurile de specialitate. Incearca sa iti postezi propriile aprecieri.

  RăspundețiȘtergere

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie