Stai ca pe ace
Îmi plac foarte mult cactuşii, mai ales când înfloresc! Dar unii designeri nu se opresc doar la a admira aceste plante ci le-au şi integrat în piesele lor de design. Primul scaun este creat de Deger Cengiz şi se potriveşte perfect într-un interior modern, minimalist cu accente un pic neconvenţionale. Eu sper că totuşi este bine făcut şi rezistă, pentru că nu poate fi prea plăcut să cazi cu fundul într-un cactus! Este produs în ediţie limitată şi costă 3000 de dolari, mai multe despre el aici. Cel de-al doilea este un pic mai accesibil şi nici nu are şanse să te rănească, costă 260 de lire, este făcut manual şi seamănă mai mult cu un pouf decât cu un scaun. Îl poţi cumpăra de aici. Pe care ai vrea să stai? Via.

2 comentarii

  1. multemandarine31 august 2010, 17:45

    Salut! Imediat ce am vazut postul acesta, mi-am adus aminte de niste scaune grozav de amuzante pe care le-am vazut la Milano anul trecut. Iata linkul: http://www.core77.com/blog/events/milan_design_week_09_preview_prickly_chairs_by_valentina_gonzalez_wohlers_at_designersblock__13181.asp

    RăspundețiȘtergere
  2. Il stiu! E unul dintre cele mai misto scaune, din pacate am scris despre el intr-o revista si nu il pot arata si aici. Merci de link ;)!

    RăspundețiȘtergere

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie