Tapet pentru camere de copii
Frumos, nu? Atât pentru copiii cât şi pentru adulţii care nu au avut parte de aşa ceva în copilărie! Aceste camere îţi arată cam cât de mult poate schimba un simplu tapet înfăţişarea unui spaţiu. Tapetul este produs de nemţii de la Rasch şi poate fi cumpărat la noi de la Kokodeko. O rolă de 5 mp costă 80 de lei. Pentru a fi sigur că monitorul nu îţi joacă feste şi că iei exact nuanţa care îţi place sau cea care se potriveşte perfect în camera copilului tău, comanda finală se face doar după ce ai consultat catalogul.


6 comentarii

 1. Asta inseamna pasiune pentru ceea ce faci; doar atunci ai rezultate. Felicitari!
  Mai greu este cu mobila. Incearca totusi pe http://www.vreauoferta.ro/mobila.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Exista si in Oradea o reprezentanta sau imi puteti trimite cateva mostre de tapet acasa? Am 2 gemene de 4 ani si mi-as dori sa le fac o camera de poveste..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. După cum am specificat si in articol, tapetul este de la Rasch şi poate fi cumpărat la noi de la Kokodeko,http://www.kokodeko.ro dar și la Axelen http://www.axelen.ro. Jurnal de design interior nu vinde niciunul dintre produsele prezentate.

   Cu toate acestea astfel de modele de tapet, poate chiar si mai interesante pentru camerele de copii se pot gasi in toate magazinele mari gen Praktiker, dar si in cele de specialitate din fiecare oraș din țară.

   Ștergere
 3. Va multumesc mult, am gasit la Proges si erau si multe modele. Sunt fericita ca fetitele mele sunt tare incantate de ce si-au ales.

  RăspundețiȘtergere

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie