Pat în formă de carte
Sincer, am rămas cu gura căscată când am dat pentru prima oară de acest pat. Nu puteam să ţin îndrăzneaţa şi ingenioasa idee doar pentru mine, aşa că vă prezint şi vouă "Child's Play Bed", patul în formă de carte deschisă creat de Yusuke Suzuki. Noaptea, copiii pot dormi printre paginile cărţii iar ziua, prin simpla întoarcere a uneia dintre aceste pagini se creează un spaţiu destul de generos pentru joacă şi distracţie. Să sperăm că minunata idee va intra foarte curând în producţie.


  Via. 

3 comentarii

 1. Cu siguranta n-am mai vazut asta pana acum! E o idee interesanta.

  Dar.. nu stiu cu locul de joaca cat de buna e ideea. Patul copiilor trebuie sa fie locul de dormit si nimic altceva altfel se rupe asocierea lui cu somnul si mai ales la copii se stie cat de greu e sa-i linistesti si sa-i faci sa se culce.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi se pare o idee super buna pt un pat, pacat ca nu se poate inchide cartea, ar arata ciudatel inchisa dar mi-ar placea

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce idee nemaipomenita! Asa in poze arata superb, dar cred ca ai nevoie de mult-mult spatiu, ca sa "deschizi cartea". In plus, cred ca e infernal daca vrei sa schimbi salteaua :)

  In orice caz o idee mai mult decat neobisnuita :)

  RăspundețiȘtergere

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie