Decor natural în Barcelona
Situat în Barcelona, acest apartament a fost renovat în întregime și transformat într-un spațiu funcțional și confortabil. De amenajare s-a ocupat designerul Laura Masiques de la Jardí Studio, ea a adus un aer rafinat și plin de naturalețe interiorului. 
Via: Micasa

6 comentarii

 1. Imi place ce scrii, cum scrii, cand scrii. Cautam imaginile cu lemn masiv, sa vad ce ti-a atras atentia. As vrea parerea ta mai mult decit un editorial rece cu o fraza si imagini multe. Am sa te mai citesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult! Vor urma si articole mai lungi si mai detaliate, trebuie doar sa mai treci pe aici :)

   Ștergere
 2. Dezamagitoarea realitate este ca Petra nu poate mai mult decat niste titluri bombastice si o fraza sterila la cateva poze copy-paste. Decat "apartament diafan", prefer termenul corect nivel-niveluri, pt ca pe o nivela (plural nivele) nu poate locui nimeni. Nivela e o scula. Design-ul de intetior e fascinant, devine o moda, dar talentul ziaristic e o scula pe care n-o stapanesti, Petra!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule A, după cum puteți vedea aici http://dexonline.ro/definitie/nivel (nivél (înălțime, stadiu, treaptă) s. n., pl. nivéluri / nivéle
   Sursa: DOOM 2 (2005) ) sunt acceptate ambele forme de plural. În ceea ce privește scrisul, nu am afirmat niciodată că aș fi jurnalist iar Jurnal de design interior este un site ce își dorește să inspire prin imagini, nu prin povești.

   Ștergere
 3. Arata superb! Chiar mi-am cumparat de curand o vila intr-un complex rezidential din n-e Bucurestiului si acum o sa urmeze febra decorarii si amenajarii. Intentionez sa merg tot pe stilul natural, aerisit si reconfortant. Multumesc pentru idei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ne bucurăm că am reușit să te inspirăm! Ne-ar plăcea să vedem imagini din noua casă, atunci când este gata.

   Ștergere

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie