Pregătiri pentru cel mai mare târg de mobilă din RomâniaBIFE-SIM va fi locul în care casa mult visată prinde contur, capătă formă și devine realitate; locul de prezentare a soluțiilor salvatoare pentru orice tip de spațiu, dar și a stilurilor de mobilă preferate de zecile de mii de vizitatori așteptați. Nu în ultimul rând, va fi locul în care tradiționalul se îmbină cu modernul, în care ești liber să faci alegerile pe care ți le dorești pentru casa ta! Cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii se va desfașura în perioada 17-21 septembrie, în pavilioanele Centrului Expozițional Romexpo. 

Expoziția este organizată pe o suprafață de aproximativ 30.000 metri pătrați și este împărțită în șase saloane tematice:  ► Clasi ► Design ► Confort ► Bucătării ► Accesorii și materiale ► Echipamente – mașini și utilaje

Ce veți găsi la BIFE-SIM?

BIFE-SIM va prezenta inovații în stiluri diverse și surprinzătoare, concepte practice transpuse în obiecte de mobilier și tehnologii care revoluționează spațiul de locuit. Accentele locuinței de vis au fost create deja de designeri și arhitecți, iar acestea vor ocupa un loc de cinste în spațiul expozițional. BIFE-SIM îți va pune la dispoziție un regal de piese de mobilier și accesorii, care mai de care mai inovatoare, mai atractive și mai bune de luat acasă. Anul acesta, tendințele principale în industria de mobilă sunt contopirea stilurilor modern și tradițional, combinarea culorilor și texturilor cu personalitate, tari, puternice într-un mod inedit, original, dar și alăturarea materialelor naturale, precum bambusul, cu electrocasnicele futuriste, care joacă acum rol de accesorii în design-ul casei. Toate aceste mixuri excentrice vor crea o locuință cu un stil distinct, unic, surprinzător. Tot în 2013, mobilierul cu aspect vintage sau rustic câștigă teren, iar paleta cromatică este îndrăzneață – poți alege cu încredere culorile roșu, verde, portocaliu, turcoaz sau mov. Și poți alege cu încredere BIFE-SIM, locul în care mobila ia forma casei tale.

Functionalitate și design de ultimă oră

Clasice, moderne sau futuriste, în linii subtile sau îndrăznețe, opțiunile sunt variate și surprinzătoare. Însă ce este design-ul fără funcționalitate în industria mobilei? Este adevărat, esteticul joacă un rol extrem de important în alegerea pieselor de mobilier, pentru că mobila joacă poate cel mai important rol în aspectul întregului cămin. Gândindu-se la acest aspect, mulți clienți aleg mobilierul bazându-se numai pe design, deși funcționalitatea poate fi la fel de importantă. Dar să găsești o piesă de mobilier care să îndeplinească toate criteriile de design și funcționalitate poate părea uneori o utopie. BIFE-SIM îți oferă confort și stil pe fiecare metru pătrat.

Ești specialist?

La BIFE-SIM vei găsi soluții la care nici nu te-ai gândit pentru dezvoltarea companiei tale, dar și pentru rezolvarea unor probleme cu care te confrunți. Distribuitorii și importatorii de accesorii și echipamente vin la târgul internațional din industria lemnului pentru a te ajuta să faci un pas inainte în afacerea pe care o conduci! Îți vor prezenta cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului și-ți vor face oferte care să respecte bugetul pe care îl ai la dispoziție. Profită de accesul gratuit la spectacol și ia-ți de la târg cele mai performante utilaje, dar și cele mai inspirate idei de business. 


Mai multe informatii, pe BIFE-SIM 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie