Câștigă un voucher de 200 RON de la TrendExpertTrendExpert vă oferă un voucher în valoare de 200 RON! Tot ce trebuie să faceți este să le dați un like pe pagina de Facebook TrendExpert și să trimiteți un mail pe adresa petra@jurnaldedesigninterior.com în care să îmi spuneți care este camera pe care vreți să o decorați cu tapet. 


Magazin online specializat pe furnizarea de produse pentru decorarea pereților TrendExpert vă oferă colecții de tapet pentru toate gusturile și buzunarele; fototapete, postere de calitate, toate într-o gamă largă de mărimi și modele. De asemenea, la ei găsiți stickere decorative și fototapete cu personaje din desene animate pentru camera copiilor. Puteți alege din peste 1600 de modele de tapet, în jur de 400 de fototapet și 60 de stickere. Produse de calitate, fabricate în Anglia, Belgia, Franţa, Olanda, Germania și Italia.Voucherul poate fi folosit pentru produsele din categoria Tapet Promoții. Concursul se desfășoară în perioada 06.06.2013 - 16.06.2013. Extragerea va avea loc pe data de 17.06.2013 prin intermediul site-ului www.random.org iar câștigătorii vor fi anunțați aici și prin email. Multă baftă! UPDATE 

Din cele 41 de mailuri primite și înscrise în concurs, câștigătorul voucherului de 200 RON de la TrendExpert a fost mailul cu nr. 39. Câștigătoarea se numește Ioana Pintilie! Felicitări! 
Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie