BoConcept a lansat o nouă colecţie de mobilier şi accesorii BoConcept a lansat o nouă colecție de mobilier și accesorii, perfecte pentru cei ce vor să amenajeze în stil scandinav.


Principala caracteristică a colecţiei pentru 2014 a retailerului danez, o reprezintă fuziunea armonioasă a contrastelor. Un adevărat melanj de culori reci şi calde, de suprafeţe naturale şi din metal, de lemn şi nuanţe neon, de suprafeţe nefinisate şi lustruite, definesc noile piese de mobilier şi accesorii BoConcept. Lumea logică a geometriei şi a ştiinţei este amestecată cu cea ilogică, artistică şi ireală, a creativităţii şi imaginaţiei.


Produsele vedetă ale noii colecţii sunt canapeaua Carlton, un clasic contemporan, scaunul emblematic Hamilton, mesele cu noi forme şi în diverse combinaţii, şi biroul Cupertino, cu difuzoare integrate, care în ciuda faptului că poate avea un aspect clasic, îşi păstrează funcţionalitatea modernă: permite utilizarea boxelor cu ajutorul tehnologiei Bluetooth şi o organizare impecabilă a cablurilor.  


Noua colecție vă așteaptă în concept store-ul BoConcept din Galeria Mobexpert Băneasa. 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie