panourile-decorative-o-solutie-inedita

Panourile decorative – o soluție inedită de amenajare

Panouri decorative Caryotas, detalii aici.
Vă gândiți la o soluție care să pună în evidență, într-un mod inedit și estetic anumite zone ale locuinței? Atunci, este bine să știți că puteți aduce textură și volum cu ajutorul panourile decorative. Vedeți mai jos care sunt caracteristicile lor, cum le puteți personaliza, dar și câteva modele inedite de la XT Deco. 

Panouri decorative Caryotas, detalii aici.
Panourile decorative se montează foarte ușor, sunt plăci individuale de dimensiuni cuprinse între 46x46cm și 50×50 cm și sunt confecționate din fibre naturale (trestie de zahăr sau bambus) și sunt 100% biodegradabile.
Panouri decorative Dunes, detalii aici.
Așezate împreună, panourile decorative formează modele elegante, ieșite în relief, oferind un efect deosebit pereților. Au avantajul de a putea fi personalizate cu vopsea acrilică sau cu solvent, de orice culoare.
Panouri decorative Pixels, detalii aici.
Atenție, când alegeți panourile, fiți siguri că acestea îndeplinesc toate standardele Europene în ceea ce privește: securitate la incendiu, absorbția de apă, rezistența la umiditate și rata de expansiune în diferite condiții.
Panouri decorative Moonscape, detalii aici.
Panouri decorative Pads, detalii aici.

 

Panouri decorative Diamond, detalii aici.
Pentru și mai mult dinamism și le puteți folosi chiar și pe tavan, efectul este garantat!

 

Panouri decorative Diamond, detalii aici.
XT Deco te ajută să-ți înfrumusețezi spațiul cu ajutorul unor soluții practice pentru locuința ta, în timp ce se gândește la siguranța ta.

Lasă un răspuns




Urcați?
Product added successful