Cum să alegi bioșemineul potrivit spațiului tău
Nu cu mult timp în urmă erau elemente decorative în casele de lux. Astăzi sunt accesibile oricui își dorește să se bucure de ele. Vorbim despre bioșeminee, un „altfel” de șemineu ce funcționează pe bază de bioetanol. Aceste șeminee sunt special concepute pentru iubitorii focului, perfecte atât pentru cei care adoră să își petreacă serile de iarnă încălzindu-se la gura sobei, cât și pentru cei cărora le place doar să privească focul în serile răcoroase de vară.  


Nu mai există limite în materie de design, cum nu există limite nici în creativitatea omului. Care este legătura? - modelele prind contur în funcție de dorința cumpărătorului, adaptate stilului și spațiului său. Acestea sunt construite din oțel, cu un rezervor din inox în care se pune combustibilul și care arde între 2 și 5 ore cu o flacără reală, dar care nu emană miros și nici fum; deci nu necesită construirea coșului de fum. Tocmai de aceea, ele sunt potrivite și pentru spațiile mici de la bloc, dar și în casele spațioase, fără a necesita un sistem de evacuare a gazelor. 


Bioșemineul poate fi mobil sau fix, încastrat sus în perete sau atașat ca un televizor, ori chiar amplasat pe birou sau în grădină. 


Mai mult decât atât, bioșemineele și încălzesc spațiul, precum șemineele electrice, însă design-ul și costul fac diferența. Cu fiecare zi ce ce trece, gazele naturale și încălzirea pe curent cunosc creșteri considerabile ale prețului, însă beneficiarii acestui tip de șemineu nu vor întâmpina astfel de probleme.


Nu contează dacă locuiești la casă sau la bloc, dacă e vară sau iarnă, la Șeminee Sibiu vei găsi întotdeauna cele mai bune soluții! Design, eficiență și personalizare, toate adaptate gustului tău - ei fac tot, tu doar pui pe foc!

Șeminee Sibiu
Calea Șurii Mici, Nr 68, Sibiu
Tel: 0269228677

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie