[ CONCURS ] Câștigă 4 m² de vopsea Escreo pe care poți scrie, desena și șterge


Acum o săptămână vă povesteam, în acest articol, despre Escreo, o vopsea care transformă orice suprafață într-o tablă de scris de ultimă generație. Indiferent dacă o aplici pe perete, ușă sau mobilier, vopseaua poate fi apoi curățată rapid iar ideile și desenele tale pot prinde din nou viață, într-o nouă formă. Pentru că ați fost interesați de ea și pentru că susținem creativitatea atât acasă cât și la birou, împreună cu Escreo punem la bătaie 4 m² de vopsea Escreo, (în culoarea pe care o dorești) + kit de utilizare + set de accesorii. Ce trebuie să faceți pentru a o câștiga, vedeți mai jos. Ce trebuie să faceți pentru a putea scrie și desena pe pereți ?

Nimic foarte complicat. Trebuie doar să urmați câțiva pași și să lăsați creativitatea să zburde. 

1. Like paginii de Facebook Escreo, aici →
2. Să ne spuneți într-un comentariu la acest articol ori la post-ul nostru de pe Facebook, aici →, ce vreți să scrieți/desenați pe perete. 

Premiul este pregătit, trebuie doar să ne spui ce vrei să faci cu el 😁

Așteptăm comentariile voastre până în data de 19.10.2017. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat în 20.10.2017 pe pagina noastră de Facebook.  

Mult succes! 

[UPDATE]

Am primit 170 de idei frumoase, practice și haioase pe care vă doriți să le scrieți sau desenați pe pereții din casa vostră. V-am citit fiecare comentariu în parte, v-am așezat în ordine cronologică și, în urma extragerii, câștigătoarea celor  4 m² de vopsea Escreo, (în culoarea pe care o dorește) + kit de utilizare + set de accesorii este Irina Beres!


Felicitări, Irina! Premiul nostru va veni spre tine în cel mai scurt timp.  

17 comentarii

 1. Vreau sa decorez un perete intr-o camera. Mi-ar placea foarte mult sa aplic o astfel de vopsea si sa desenez/scriu tot tot ce imi trece prin cap, deoarece sunt o persoana creativa si vreau sa pot face oricand intr-un mod simplu si curat modificari decorative pe perete, iar camera sa capete o noua infatisare.

  RăspundețiȘtergere
 2. As vrea sa desenez peretele din bucatarie pentru fetița mea. Cand va fi mai mare sunt sigura ca va fi incantata sa stea cu mine si sa deseneze in timp ce gătesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place sa creez mandala atunci cand am cate un puseu creativ, in rest, prefer chestiuni organizatorice, si deci as compune un planner cu activitati/evenimente si liste to do/shop.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mi-ar place sa fac un planner cu evenimente pentru shop-uri.

  RăspundețiȘtergere
 5. As vrea sa fac un peisaj in care sa încadrez familia si tot ce tine de o familie fericita. In camera baietelului. ❤

  RăspundețiȘtergere
 6. Zambete, lacrimi, imbratisari, inimi... adica starile mele de spirit. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Vreau sa decorez un perete din camera fiului meu, pentru problemele de geometrie în spațiu, si bineinteles orice alt desen facut cu inspiratie si bucurie.☺

  RăspundețiȘtergere
 8. Vreau sa decorez un perete din camera fiului meu, pentru problemele de geometrie în spațiu, si bineinteles orice alt desen facut cu inspiratie si bucurie.☺

  RăspundețiȘtergere
 9. Salut, Am inceput un mic business si mi-am amenajat si renovat un birou(o camera de 3/3) pe care am vopsit-o in alb. Nu ar strica un perete pentru memo-uri, idei si "planuri marete" si cred ca ar scoate putin din monotonie camera.

  RăspundețiȘtergere
 10. Interesanta ideea, mi.ar placea sa imi desenez pe perete sigla masinii mele Suzuki.

  RăspundețiȘtergere
 11. Aș scrie CALENDARUL SAPTAMÂNII + ACTIVITĂȚILE prioritare cu termen

  RăspundețiȘtergere
 12. As lasa copiii sa se dezlantuie pe...perete (in camera lor, desigur); eu nu am avut posibilitatea aceasta, desi mi-ar fi placut enorm. Deci...distractie si...muza sa va viziteze, copii!

  RăspundețiȘtergere
 13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 15. Imi doresc sa desenez o harta a lumii pe peretele din dormitor deoarece ador sa calatoresc :)

  RăspundețiȘtergere

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie