Amenajare practică într-o casă de vacanță de la malul mării


Amenajarea practică într-o casă de vacanță de la malul mării

De fiecare dată plecăm cu gândul de a ne relaxa în vacanță, dar de cele mai multe ori ajungem să fim stresați de găsirea unui loc frumos în care să înnoptăm. Pentru a evita stresul căutării unei cazări și riscurile ce vin la pachet cu aceasta, o familie a investit bani într-o casă mică de lemn amplasată lângă plajă, în insula Anna Maria, Florida. Cum și-au amenajat locul perfect de vacanță, dar și ce idei de amenajare putem prelua din acest interior, descoperim în cele ce urmează. 



Deși casa pare mică de la exterior, amenajarea practică a adus o contribuție majoră spațiului, iar interiorul este mai mult decât generos pentru întreaga familie. Pereții despărțitori au fost eliminați din zona de zi, astfel living-ul este folosit atât pe post de bucătărie cât și ca loc de relaxare.

În plus, pentru a nu lăsa distanțele mici dintre geamuri să fie irosite, de-a lungul respectivului perete a fost așezată o banchetă compartimentată cu mai multe spații de depozitare. 


Dacă visați la o astfel de casă la malul mării, nu uitați să luați în calcul și încălzirea, nu doar a apei, dar și a interiorului. Poate veți petrece timp cu familia și iarna la mare. Nu se știe niciodată, noi vă recomandăm aceste centrale termice, iar aici găsiți și alte soluții termice eficiente.  


Arhitectura casei este pusă în evidență de bolta înaltă și de lumina naturală, ce creează impresia de spațiu aerisit. Ușa din sticlă glisantă de la intrare și numeroasele ferestre dau un plus designului interior, atât prin încălzirea living-ului cu ajutorul luminii naturale, cât și prin oferirea unei priveliști unice spre mare.


Grinzile solide împreună cu diferitele texturi ale lemnului nefinisat sparg monotonia designului scandinav și dau un aer industrial încăperii. Acest concept este continuat de designul corpurilor de iluminat și de estetica ușii de la baie ce pare a fi deteriorată. 


Accesul spre mansardă se realizează prin intermediul unei scări de unde, odată ajuns în dormitor, ai o viziune panoramică a zonei de zi.


Datorită spațiului îngust din baie, proprietarii au optat pentru o amenajare albă în contrast cu nuanțe reci, evitând astfel încărcarea vizuală.



Construcția casei este deosebită datorită amplasării suspendate, pe piloni de susținere. Pe lângă faptul că astfel s-a creat mai mult loc pentru parcare, s-a creat și un loc de relaxare în care proprietarii pot sta de povești pe balansoar în briza mării. O astfel de construcție poate fi benefică pentru persoanele care își doresc să folosească într-un mod cât mai practic și inovativ spațiul de care dispun.


Datorită inexistenței unui duș în baie, la exteriorul casei a fost conceput un vestiar, în care proprietarii se pot spăla după o zi de stat la plajă și își pot depozita șezlongurile, umbrela și alte obiecte din recuzită. 




Foto: Ryan Gamma Via: Houzz

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie