Apartament de 60 m² umplut cu visurile unui cuplu tânăr din Barcelona


Apartament de 60 m² umplut cu visurile unui cuplu tânăr din Barcelona

Un nou început, o nouă relație, un nou apartament. Speranțele și planurile de viitor ale tinerilor proprietari trebuiau să încapă în cei 60 de metri pătrați disponibili. Cum a reușit designerul de interior Pia Capdevila să facă 60 să pară de 80, haideți să aflăm din cele ce urmează. 


După ce a văzut prima oară apartamentul, Pia Capdevila a hotărât ca funcțiile camerelor să fie schimbate pentru a putea transforma interiorul într-un spațiu cochet, luminos și practic. Astfel, unde este acum biroul înainte era bucătăria, iar în locul bucătăriei era un spațiu de depozitare, separat de o ușă glisantă. 

Noua distribuție a spațiilor permite accesul facil din bucătărie în living și la zona de luat masa, iar biroul poate fi oricând transformat în camera unui copil. 

Piesele de mobilier din zona de zi, în culori neutre, deschise, nu încarcă vizual spațiul, iar biblioteca compactă permite o depozitare inteligentă. Astfel de piese practice și moderne pentru living-urile mici din apartamentele noastre găsiți aici.



Bucătăria în alb este înveselită de plăcile ceramice cu modele variate și colorate, iar fereastra generoasă cu rame din fier ce ține loc de perete despărțitor între bucătărie și living permite luminii naturale să se plimbe de bunăvoie prin zona de zi a apartamentului. 

Chiar dacă cele mai multe mese sunt luate în camera de zi, bucătăria are și un mic bar la fereastra de la balcon. Barul este perfect pentru micul dejun atunci când unul dintre proprietari nu este acasă, iar când sunt amândoi, geamul se poate deschide și fiecare poate sta de o margine și alta a lui. O idee foarte practică și bună de pus în aplicare dacă aveți o asemenea cale de acces către un balcon sau o terasă. 


În plus față de lumina care intră din balcon și ajută la senzația de spațiu, amenajarea acestui apartament își trage personalitatea și unicitatea din tavanul în bolți. Acesta a fost descoperit întâmplător, el era acoperit de un tavan fals, însă designerul de interior și proprietarii l-au reconstituit și l-au vopsit în alb aducând autenticitate apartamentului. 


În dormitor, piesele de mobilier albe se integrează perfect în amenajare și nu încarcă vizual spațiul restrâns, iar așternuturile de pe pat aduc picătura de culoare ce înveselește spațiul. Piese de mobilier practice și accesibile pentru amenajarea dormitorului găsiți aici. 


Biroul este folosit momentan ca și loc de depozitare, spațiu de lucru și dormitor de oaspeți, însă în viitorul nu foarte îndepărtat va fi transformat în camera copilului. 


Pentru că apartamentul are doar o baie, dar și pentru că proprietarii își doreau ca dormitorul să fie legat de o baie, designer-ul de interior a creat în două nișe un loc vizibil pentru lavoar, dar și o toaletă micuță ascunsă privirii de o ușă. 





Foto: El Mueble 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie