Rustic modern într-o casă din Perranporth, UK



Înconjurată de natură și ascunsă în zona rurală a Perranporth, această locuință ar fi trebui să arate precum o căsuță din basmele britanice, cu cărămidă roșie și ferestre din lemn. Însă proprietarii și-au dorit să depășească bariera tradiționalului și să realizeze un cămin atipic în care betonul, stilul minimalist, lemnul nefinisat și detaliile rustice să se împletească într-o atmosferă rustic-modernă inedită. 


Designerul de interior Jess Clark s-a ocupat de proiect, iar marea temere a fost dacă autoritățile le vor aproba construcția. Temerile s-au dovedit a fi nefondate deoarece arhitectura nu este nepotrivită și se îmbină cu mediul înconjurător. Griul șters al pereților din beton, combinat cu șindrilele de lemn de cedru sunt în armonie cu natura. 

Dacă vă surâde ideea unei astfel de case, poate că nu ar fi rău să aflați mai multe detalii despre creditul prima casă. Pe de altă parte, o rudă sau o cunoștință ar putea să vă trimită un avans prin moneygram prin BCR. 😀


Interiorul simplu și inundat de lumină, combină funcționalitatea cu un stil estetic unic. Plăcile de beton și bucățile de lemn, reciclate utilizate pentru uși, oferă o senzație unică, în timp ce piesele de mobilier verzi imită vegetația luxuriantă de afară.


Ferestrele largi, distinctive, permit proprietarilor, fie că sunt în zona de zi ori în dormitor, să se scufunde în lumină naturală, dar și în panorama plină de verdeață de afară. 

În afară de dormitor și baie, totul este deschis privirii. Bucătăria, living-ul și zona de luat masa comunică una cu alta într-un spațiu ce redefinește stilul rustic. 


În bucătărie, atmosfera rustică este evidentă datorită plăcilor de lemn reciclate, folosite ca și uși pentru corpurile de depozitare. Suprafețele de lucru din beton și o mulțime de accesorii din lemn și aluminiu contribuie la aspectul funcțional și estetic.


Proprietarii au presupus inițial că interiorul din beton va fi rece și neprimitor, dar rezultatul final este unul foarte confortabil, iar pentru lunile mai reci există încălzire prin pardoseală. 


Natura este la un pas distanță cu această ferestră uriașă ce dă spre grădină. Proprietarii își doreau un loc unde să doarmă, dar și de unde să poată privi stelele. 


Cada de baie supradimensionată a fost utilizată inițial ca și jgheab de adăpare pentru animalele de la țară. Proprietarii au restaurat-o și acum funcționează excelent în baie. A fost nevoie de cinci bărbați pentru a o pune în loc, iar restaurarea a costat 200 de lire sterline. 





Foto: Paul Massey Via: LivingEtc

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie