Accente rustice și un decor relaxat într-o casă din Somerset, UK


Accente rustice și un decor relaxat într-o casă din Somerset, UK

A treia încercare a fost cu noroc pentru proprietarii acestei frumoase case din Somerset. După ce primele două case în care au locuit erau deja amenajate și nu era necesară o renovare, aceasta este prima locuință în care au putut să amenajeze și să transforme spațiul așa cum și-au dorit. Însă, drumul de la starea neîngrijită a casei până la interiorul cu accente rustice a fost destul de anevoios și plin de peripeții. Le aflăm și noi din cele ce urmează. 


Cele 4 camere ale casei erau dărăpănate și prăfuite, iar parterul era împărțit în multe cămăruțe mici și înghesuite. Proprietarii au spart pereții de la nivelul inferior și au creat un living spațios, luminos, o bucătărie cu mult spațiu de lucru și o masă pe care copiii o folosesc pentru a își face temele atunci când părinții gătesc.  


Tonuri de pastel au fost folosite în întregul interior pentru a aduce căldură și o atingere feminină amenajării. Elemente florare și naturale înveselesc decorul, iar accentele de cupru și negru aduc eleganță. 

Deasupra șemineului restaurat este o oglindă ce ajută la senzația de spațiu în living. Dacă vă doriți un astfel de colț în propria casă, puteți alege unul din aceste șemineuri. 


Baia nu este foarte mare, însă decorul în albastru pastel și lavoarul de mici dimensiuni ajută la senzația de spațiu. Plăcile ceramice aduc dinamism decorului, iar lambriurile au fost vopsite de proprietară pentru a funcționa în schema de culori a întregului interior. 

Dacă amenajați o baie micuță, un lavoar de mici dimensiuni precum aceste chiuvete de baie vă pot salva foarte mult spațiu.


Când s-au mutat, dormitorul matrimonial era plin de piese de mobilier din lemn închis la culoare. Ele au fost scoase și înlocuite cu un pat alb, cu motive shabby chic și accente dulci de roz pastel. 


Dormitorul matrimonial avea o baie adiacentă, însă proprietarii nu au avut nevoie de ea și au folosit-o pentru a mări spațiul din camera copiilor. 


Întrebați care este locul lor preferat din casă, proprietarii au recunoscut că bucătăria este nu doar cea mai utilizată cameră, dar și cea în care le face plăcere să petreacă timpul pentru că au ales împreună cu copiii fiecare detaliu din amenajarea ei. 



Foto: Colin Poole Via: Ideal Home 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Jurnal de design interior | All rights reserved.
Blogger Template Crafted by pipdig
Chiuvete de bucatarie